Autor: Informer.rs

16.01.2024.

23:43

Foto: EPAIMAGES

Sport

Uništavaju ga novinari! Zverev poludeo zbog pitanja na konferenciji

Prolazi Aleksander Zverev kroz najteži period u profesionalnoj karijeri, da stvar bude gora njegov problem se ne tiče tenisa. Nemački as suočava se sa optužbama za nasilje u porodici zbog čega mu se u rodnoj zemlji sudi, a upravo to je i glavna tema svih medija na Australijan openu. 

Konferencija Aleksandera Zvereva ne može da prođe bez pitanja o suđenju u Nemačkoj, tako je bilo i danas nakon što je savladao zemljaka Dominika Kepfera. 

Jedan od novinara pitao je Zvereva da li smatra da je ispravo da bude u već ATP igrača dok mu se sudi za nasilje u porodici. 

- Zašto ne bi bilo? Vaš sud o tome je upitan dok god sud u Nemačkoj ne odluči - jasan je bio Zverev, a potom odgovorio na pitanje koje se tiče podrške ostalih igrača. 

- Da, mislim da imam podršku kolega. Niko mi ništa nije rekao, ali nema razloga da ne verujem u to - objašnjava Nemac. 

Informer

 

Nije novinare previše zanimao tenis što je iznerviralo Zvereva koji je samoinicijativno završio konferenciju za medije u Melburnu. 

- Ko to kaže? To novinari kažu, makar neki od njih, a koji su zainteresovani da pišu o ovoj priči kako bi dobili više klikova. To ih više zanima od istine - zaključio je Zverev, te je tako završena konferencija.