Autor: Informer.rs

02.02.2024.

20:47

Foto: Starsportphoto

Sport

Kecmanović posle poraza: Nisam bio spreman, nisam se snašao u lupetanju

Posle prvog dana takmičenja u Kraljevu naša zemlja je na pragu eliminacije i gubi od Slovačke sa 2:0. Prvo je Kecmanović neočekivano izgubio od 142. igrača sveta Slovaka Lukasa Klajna sa 2:0, da bi potom i Dušan Lajović bio nemoćan protiv Aleksa Molčana sa 2:1. 

Kecmanović je posle meča izneo utiske o duelu sa Slovakom.

- Mislim da me je jednostavno stisnuo od samog početka, jako je bilo teško da se igra na ovakvoj podlozi. Nisam se snašao na kraju i to je to. Stvarno je odigrao mnogo dobro na kraju - rekao je Kecmanović posle meča, a preneo "Sportal".

Trenutno 41. na ATP listi ističe da je imao problem sa servisom, posebno tokom drugog seta. 

- Svaki put kada sam servirao, on je na neku glupost dobio poen. Ritern koji mu jedva pređe ili neka bezveze lopta. Ne mislim da sam ja bogznašta loše uradio. Jednostavno, u tim momentima on je imao malo više sreće, a u drugom setu mi je stao servis, više nisam mogao da pogodim prvi. Jednostavno, teško je u ovakvim uslovima da igraš samo na drugom servisu - objasnio je Miomir. 

Informer

 

Momak iz Beograda, koji je na Australijan openu stigao do osmine finala, priznaje da nije bio spreman, pogotovo jer je za samo par dana morao da pređe sa betona na šljaku.

- Nisam sto posto spreman, pogotovo ne na šljaci da igram, ali takva je situacija da sam morao ja da igram. Nisam ja sada odigrao katastrofalan meč. Jednostavno, on me je izbombardovao danas i ja se u tom lupetanju nisam snašao. Ovo jeste šljaka, ali su jako brzi uslovi, teren je dosta klizav što meni nikako ne odgovara. Drago mi je bilo što sam igrao pred našom publikom i nadam se da ću sutra uspeti da ispravim sve ako dobijem priliku - zaključio je Kecmanović.