Autor: Informer.rs

17.02.2024.

08:26

Foto: profimdia

Sport

Proslavljeni Amerikanac podigao prašinu! Opljačkan sam u Rusiji, a lopov je policajac!

Nedavno je američki novinar Taker Karlson intervjuisao Vladimira Putina u Rusiji, a tom prilikom prošetao je prodavnicama, želeći da pokaže kakve su cene u odnosu na SAD.

Njegovi zemljaci su "odlepili" i počeli Takeru da objašnajvaju da su plate u Rusiji mnogo manje i da niže cene ništa ne znače. 

Podstakao je Karlson i proslavljenog teniskog asa Endija Rodika da se oglasi i progovori o svom iskustvu.

"Opljačkao me je policajac nasred ulice u Rusiji 2006. godine kada smo bili tamo za vreme Dejvis kupa. To je istinita priča. Došao je do mene i pitao me koliko imam keša? Rekao sam 300 dolara. Rekao mi je da mu to dam ili ću ići u zatvor. Platio sam i otišao je svojim putem, bez ikakve emocije. Hajde da ne normalizujemo takvo sr**e, to nije to. Nikad više nisam otišao tamo", napisao je Endi Rodik evocirajući uspomene na događaj od pre 18 godina.

Informer

Više od decenije ne nekadašnji najbolji teniser sveta u penziji, ali se sa vremena na vreme oglašava na društvenim mrežama o aktuelnim temama.

Fanovi su krenuli da mu postavljaju pitanja, pa je otkrio da ne zna da li je policajac znao ko je on i da nikada nije ni razmišljao da javno objavi šta se desilo.

"Hteo sam da završimo posao i odem odatle bezbedno. Nisam hteo da pravim frku od toga u slučaju da je u pitanju samo loš glumac, ali sad kad pogledam razumem ostale faktore" - poručio je Rodik, jasno stavljajući svima do znanja šta misli o Rusiji.