27.02.2024.

09:00

Foto: printscreen

Sport

Ne biste je prepoznali! Procurila fotka Jelene Janković, ovako danas izgleda (FOTO)

Poslednjih godina se retko pojavljuje u javnosti. Po završetku karijere Jelena se posvetila  porodici. U aprilu 2021. godine dobila je ćerkicu Unu iz braka sa uglednim doktorom Brankom Baraćem.

Retko je viđamo, pa je konačno na Instagramu "isplivala" jedna fotka naše bivše teniserke. Odao je prijatelj dok je bila u Dubaiju, pošto je početkom godine objavio njihovu zajedničku fotografiju. Jelena je bila, kao i uvek, nasmejana, besprekorno obučena, izabrala je ležernu kombinaciju, jednostavan plavi komplet. Sakrila se iza tamnih naočara, možda je ne biste prepoznali da je prošla pored vas.

Jelena je poslednju objavu na društvenim mrežama imala upravo iz Dubaija, i to iz 2020. godine, pa je interesantno videti kako danas izgleda. Nema je na javnim događajima, a retko se oglašava u medijima, nije ni aktivna na društvenim mrežama.

Informer

Informer

Jelena Janković, Novak Đoković i Olga Danilović

- Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija - rekla je u jednom intervjuu Jelena.