04.03.2024.

19:37

Foto: EPAIMAGES

Sport

Novak sa dvojnikom! Fotka sludela sve na mrežama! Razlike skoro da nema, osim... (FOTO)

Naime, popularna stranica "Mi smo tenis" koja svakodnevno objavljuje najsočnije stvari iz "belog sporta", ovoga puta okačila je našeg velikana sa "blizancem" i potpuno zaludela pratioce. 

Naime, britanski mediji su uporedili fotku svetskog broja jedan sa čuvenim holivudskim producentom Majklom Englerom - a razlike skoro pa nema, osim što je Amerikanac starija verzija! 

"Da li je neko od vas video Novaka Đokovića i Englera zajedno u jednoj prostoriji", šaljivo su napisali u opisu ove objave. 

Đoković je nedavno bio na NBA utakmici na kojoj je pružao podršku srpskom asu Nikoli Jokiću na utakmici Denvera protiv LA Lejkersa, a tom prilikom uslikan je sa naočarama koje i nisu u njegovom stilu. No međutim, bio je to okidač za medije da u etar puste potpuno identičnu sliku Englera, pa čak i sa istim naočarama. 

Brojni su komentari ispod objave, a pratioci i dalje ne mogu da poveruju koliko sličnosti ima između ove dve velike zvezde. Odavno je poznato da su Noleta povezivali i sa likom Nikole Tesle, što smo ponovo mogli zapaziti i u masi ovih komentara. 

Đoković broj dva je nagrađivani reditelj i producent Majkl Engler, koji stoji iza popularnog filma "Dauntonska opatija", a radio je i na brojnim drugim projektima. Da pomenemo najzvučnije - serije "Seks i grad", "Šest stopa pod zemljom", "Moj takozvani život", "30 Rok"...