13.03.2024.

10:37

Foto: printscreen instagram

Sport

Fatalna Lindzi! Nikad provokativnija, zapalila društvene mreže (FOTO)

Amerikanka se na jednoj zabavi pojavila u provokativnoj dugoj haljini, golih leđa, koja je otkrivala njene savršene obline. Njeni fanovi, bar muški deo, ostao je bez teksta.

Izrez je bio prilično dubok, pa su se fanovi na društvenim mrežama pitali da li će joj se videti guza kada bude sela. Deluje da Vonova nije mnogo o tome brinula!

Informer

Lindzi je izdominirala i kada se pojavila u dugoj crvenoj haljini, a svi su primetili da je bila bez brusa. Sve je ostavila bez teksta.

Informer

Amerikanka se tokom dodele Oskara družila sa Anom Ivanović i njenim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a pre nekoliko dana sa Novakom Đokovićem.

Trenirala je u teretani sa prvim teniserom sveta kada je rekla da je najbolji ikada, mada je pre toga u nebesa dizala Rodžera Federera.

- Verujem da je Novak najbolji ikada. Suprotno verovanjima ljudi sa Tvitera, ja mislim da može da bude više od jednog. Ali Đoković drži rekorde i nemam ništa drugo osim poštovanja za sve što je radio. Uz to i skija . Dobila sam puni Novak Đoković tretman. Super smo se zabavili. Hvala tebi i tvom timu što ste mi dopustili da se pirključim. Uvek volim nove izazove. Sad moram da treniram za momenat kada budemo igrali tenis zajedno. Mislim da si ti već spreman za skijanje - našalila se tada Vonova.