Autor: Informer.rs

18.03.2024.

08:16

Foto: tanjug/ap

Sport

Medvedevu teško bez ćerkice i supruge: Nisu ovde, možda zato nisam imao mnogo energije

Rus je čestitao velikom rivalu na pobedi, a potom priznao da mu je tokom takmičenja u Americi nedostajala porodica, supruga i ćerkica.

- Hvala mom timu. Zabavne dve nedelje, kuvali smo, igrali igrice. Odradili smo odličan posao. Hvala svima na podršci, porodici, prijateljima. Supruga i ćerka nisu bili ovde, možda zato nisam imao mnogo energije. Hvala vam svima, zbog vas nastavljam da igram. Hvala divnom turniru. Ima problema malo, lopte, tereni, ali volim da se vraćam ovde. Jedva čekam sledeću godinu. Nastavljamo da unapređujemo turnir zajedno. Hvala svima koji su dolazili ovde, naročito u prethodnim mečevima, hvala tim ljudima - rekao je četvrti tenisera sveta. 

Informer

Pohvalio je Španaca i malo se našalio sa Alkarazom.

- Ovo je tvoj teren, ovde ti se dopada. Čestitam tebi i tvom timu, radiš sjajan posao. Nadam se da ćeš mi dozvoliti da ovde igram malo bolje. Možda ne protiv tebe, pošto mi očigledno ne ide. Sjajno si igrao tokom čitavog turnira - rekao je Medvedev kome je ovo bio četvrti poraz od Karlosa u njihovom šestom meču, a u finalu Indijan Velsa ga je zaustavio i prošle sezone.