Autor: Informer.rs

19.03.2024.

18:01

Foto: EPAIMAGES

Sport

Šok za šokom! Posle samoubistva dečka, Sabalenka donela neočekivanu odluku! (FOTO/VIDEO)

Iako je bilo nekih nagoveštaja da će odustati od mastersa, beloruska teniserka će ipak učestvovati, ali neće razgovarati sa novinarima nakon svojih mečeva, navodi američki medij.

Prema poslednjim informacijama, dečko druge teniserke sveta izvršio je samoubistvo u Majamiju skokom sa terase hotela u kojem je boravio u 43. godini.

Samo nekoliko sati posle tragedije, Sabalenka je snimljena kako trenira na terenima u Majamiju.

Podsetimo, Kolcov, dugogodišnji partner Arine Sabalenke, igrao je za reprezentaciju Belorusije na Olimpijskim igrama 2002. i 2010. i proveo je deo tri sezone u Pitsburg Pingvinsima od 2002. i 2006. godine.

Poznat po svojoj brzini na ledu, Kolcov je sa Salavatom Julajevim osvojio titulu u Superligi Rusije 2008. godine, a nedavno se vratio u klub kao pomoćni trener.

Informer

 

Sabalenka i Kolcov su prvi put povezani u junu 2021, prema časopisu "People", a druga svetska teniserka često je objavljivala njihove zajedničke fotografije na svom Instagram nalogu.

U nedavno objavljenom postu izjavila mu je ljubav.

"Srećan rođendan ljubavi moja. Ti si moja najdraža osoba, moj najbolji prijatelj i moja najjača podrška. Mir je s tobom, snaga, strpljenje i zdravlje. Nadam se da ćemo imati sve što smo planirali. Volim te."

Kolcov je takođe bio uz Sabalenku nakon što je Beloruskinja u januaru osvojila drugu uzastopnu titulu na Australijan openu.

Posebno je bolno što je Arina prerano ostala bez oca koji joj je bio velika podrška i motivacija u životu i karijeri. Sergej Sabalenka preminuo je 2019. u 43. godini.