25.03.2024.

08:00

Foto: Instagram

Sport

Muškarci trljaju oči, ne mogu da veruju! Objavila fotku bez grudnjaka... (FOTO)

Dvostruka grend slem šampionka van terena je godinu dana. 
Poslednji meč odigrala je 30. januara prošle godine, kada je bolja od nje u Lionu bila Linda Noskova sa 2:0. Mučila se sa povredama, nizali su se loši rezultati, pa je rešila da napravi pauzu.

Muguruza je čini se srećna i bez tenisa. Nedavno je objavila fotku sa odmora na Mauricijusu, pohvalila se i da je odsela u luksuznom hotelu, gde noćenje košta od 1.000 do 3.000 evra, a slike sa plaže su veoma provokativne.

Informer

Pomutila je razum muškarcima provokativnom fotkom na kojoj nema brus, pa su joj se grudi ocrtale. Nije ostavljeno mnogo mašti na volju.

Uživajte!

Informer


Ona je pre odlaska na pauzu objasnila zašto se povukla sa terena.

- Bila sam toliko umorna od pritiska i od toga da o meni svake nedelje sude mediji i stručnjaci. Ovo treba mom telu i umu. Moj plan je da spavam, odmaram se, budem s voljenim osobama i nadoknadim izgubljeno vreme. Tenis nema mesta u mojoj rutini - rekla je Muguruza nakon što je objavila da se povlači.

Sad radi i uživa u onome u čemu nije mogla dok joj je tenis bio na pravom mestu. Odmara se na egzotičnim destinacijama, uči plesove, pilates, jogu, šeta, boksuje, igra zumbu... Garbinje je osvojila titule na Rolan Garosu (2016) i Vimbldonu (2017). Prva na svetu bila je u septembru 2017. godine, a u karijeri je osvojila 10 titula.