28.03.2024.

20:25

Foto: EPA Images

Sport

Rodik šokiran Noletovom odlukom! Ne bi me iznenadilo da vrati Vajdu ili Bekera

Bivši američki teniser priznao je da nije očekivao ovakav potez srpskog asa. Novak je posle skoro pet godina zajedničkog rada odlučio da završi saradnju sa Hrvatom

Rodik ističe da ga je posebno iznenadio što je vest došla usred sezone.

- Bio sam iznenađen. Ne prave se takvi potezi u martu i aprilu. Mora da je bilo iznenađenje za obojicu. Mora da je bilo nešto što je uticalo da se to uradi usred sezone - rekao je Rodik u razgovoru za "Tennis channel".

Informer

Goran Ivanišević i Novak Đoković završili saradnju

Nekadašnji teniski broj jedan primetio je da je Đoković odlaskom Ivaniševića promenio gotovo ceo stručni štab, pošto je prošle godine završio saradnju i sa menadžerom Edoardom Artaldijem i njegovom partnerkom Elenom Kapelaro. 

- Đoković je promenio skoro ceo tim, menadžment, sada je otišao i Ivanišević - dodao je Amerikanac.

Informer

Vajda i Đoković bi ponovo mogli da sarađuju

Teniski svet već uveliko spekuliše ko bi mogao da nasledi Ivaniševića, a Rodik kaže da ga ne bi iznenadilo da Novak vrati Slovaka Marjana Vajdu ili Nemca Borisa Bekera. 

- Radoznao sam da vidim šta će biti naredni potez. Čini se da nekako uvek završi sa Marjanom Vajdom kada se ovako nešto desi. Već je bilo nekoliko puta. Ne bi me šokiralo i da vidim opet Bekera u razgovorima o tome. Mislim da će to biti neko kog poznaje. Teško m je da zamislim da neko u 37. godini kreće po sasvim novom scenariju. Kao što prolazi kroz kritičan proces, mora da poznaje nekoga - zaključio je Rodik.