30.03.2024.

12:26

Foto: printscreen

Sport

Sve pršti! Bivši ljubavnici Dimitrov i Serena uhvaćeni zajedno! (VIDEO)

Gledala je Serena uživo jednog od najpoželjnijih igrača među lepšim polom, a navijači i obožavaoci ovog dvojca pali su u trans.

Naime, bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u finale mastersa u Majamiju, pošto je savladao Nemca Aleksandra Zvereva sa 2:1 (6:4, 6:7, 6:4), a onda nije mogao da skine osmeh sa lica kada je video Amerikanku.

Ona je svojevremeno bila u vezi sa velikim prijateljem Novaka Đokovića, a jasno je da su ostali u sjajnim odnosima, što pokazuje i snimak koji je brzo postao viralan.

Dimitrov i Vilijamsova su se srdačno izgrlili, on nije skidao pogled sa nje i nekoliko puta je dodirnuo po ramenu, a snimak je oduševio tenisku javnost.

Osim što je Grigor nekada uživao u ljubavi sa Marijom Šarapovom, uvek se pričalo o njegovom odnosu sa trofejnom američkom igračicom.

Teniski svet je svojevremeno brujao o jednom treningu, nagađajući šta se zapravo krije iza naizgled obične nedeljne pripreme za Australijan open.

Grigor je tada sparingovao sa Serenom, a šuškalo se da je upravo Bugarin razlog velikog rivalstva koje postoji između Amerikanke i Ruskinje. 

Sportskom rivalstvu dve velike šampionke poseban ton davala je činjenica da su se obe zabavljale sa Dimitrovim, što je samo produbilo jaz koji je postojao između njih. Marijine reči o tome kako se upoznala Grigora imale su dozu "osvete" u sebi.

- "Guglala" sam Grigorovo ima da nađem koliko ima godina. Da vidim da li je uopšte legalan, zakonski punoletan? Hmm, dvadeset i jedna godina. Jedva. Dala sam mu moju mejl adresu. Sećam se da sam primetila klinca kako šeta kroz vimbldonsko selo, visok, suv i koji nosi osmeh kojim je pokazao da zna kako dobro izgleda! Sećam se da sam rekla mom treneru: "Hvala bogu što nije moja generacija", to bi bilo opasno. Opasno ometajuće. Nekoliko razmenjenih mejlova kasnije i Dimitrov me je pitao za broj telefona. Poruke su se pretvorile u telefonske pozive, pozivi u "skajpovanje". Bilo je veoma prosto i lepo. Nisam mnogo mislila o tome do jednog razgovora. On me je nazvao 30 sekundi kasnije i rekao mi: Izvini, ali mi je nedostajao tvoj glas. Možemo li da pričamo još nekoliko minuta - rekla je Marija i "bocnula" Serenu  nakon glasina da su se Bugarin i Vilijamsova zabavljali godinu dana ranije.

Ruku na srce, nikada nisu javno pričali o tome. Ipak, nakon pomenutog treninga Dimitrov je napisao da je "imao zabavnu nedelju sa Serenom"

Bilo kako bilo, ostali su prijatelji posle svega i lepo je bilo videti ih na istom mestu posle mnogo godina.