02.04.2024.

23:11

Foto: EPAIMAGES

Sport

Svi se pitaju gde je Nadal! Španac još nije stigao u Monte Karlo, muči ga nova povreda

Nadal je planirao da se takmičenju vrati početkom godine, ali oporavak od povrede posle operacije kuka, ne idu kako je planirao. U međuvremenu je morao da odustane od učešća na Australijan openu, te mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, a po svemu sudeći preskočiće i Monte Karlo, koji počinje sledeće nedelje. 

Navijači španskog tenisera zabrinuti su što se Rafa još uvek nije pojavio u Kneževini, dok su ostali teniseri ukjučujući i Novak Đoković već stigli i počeli sa treninzima na šljaci.

Španac je navodno i dalje u rodnom Manakoru na Majorki, a dodatna vest koja je zabrinula njegove navijače jeste da je opet povređen. Naime, na društvenim mrežama se pojavila informacija da je teniser na poslednjem treningu imao problema sa leđima i da zbog toga nije mogao da servira. Navijači zbog svega toga ističu da je velika verovatnoća da će se Španac u narednim danima i zvanično povući sa mastersa u Monte Karlu. 

Rafa se poslednji put na društvenim mrežama oglasio pre više od desetak dana kada je objavio nekoliko slika sa treninga na svojoj akademiji na Majorki.

Nadal je turnir na obali Azurne obale osvajao čak rekordnih 11 puta, a poslednji put učestovao je 2021. godine kada je ispao u četvrtfinalu.