Autor: S. M.

06.04.2024.

13:27

Foto: Starsportphoto

Sport

Snima se film o srpskoj teniserki! Srbija stiže do Holivuda

Višegodišnja reprezentativka Srbije trenutno je 190. na WTA listi, a kako je saopštio Teniski savez Srbije, nezapaženo nije prošla njena borba kada god je igrala za nacionalni tim, zbog čega je filmska kuća Mejnstrim entertejnment iz Los Anđelesa odlučila da snimi dokumentarac o njoj.

Informer

U filmu će značajno mesto zauzeti priča o reprezentaciji i uticaju koji je Aleksandra imala na nacionalni tim. Deo kadrova biće napravljen u Portugalu, tokom tamičenja u Prvoj grupi Evro-afričkoj zoni Bili Džin King kupa od 8. do 13. aprila za plasman u plej-of. 

Šta je tačno povod za snimanje filma o našoj teniserki i zašto baš ona za sada nije saopšteno, osim borbe u dresu Srbije, ali nema sumnja da film ima potencijala da bude zanimljiv s obzirom na to da je Krunićeva jedna od, ako ne i jedina srpska sportistkinja koja je često iskreno govorila o raznim temama o kojima su drugi ćutali.

Krunićeva, inače rođena u Moskvi, najbolje plasmane je upisala 18. juna 2018. kao 39. u singlu i 30. septembra 2019, kao 35. u dublu. Bila je deo tima u finalu Fed kupa 2012. godine, a dva puta je zaigrala i na Olimpijskim igrama, 2016. u Riju i 2021. u Tokiju.