06.05.2024.

11:57

Foto: EPAIMAGES

Sport

Da li je realno? Alkaraz objavio fotku na mrežama, sad ga svi prozivaju! (FOTO)

Španac je na društvenoj mreži "X" objavio fotografiju sa rođendanske žurke, koja je privukla veliku pažnju, jer na njoj nema nijedne ženske osobe.

Naravno, nije to promaklo ljubiteljima tenisa na društvenim mrežama, pa su ga malo "peckali" zbog toga. Alkaraz malo priča o privatnom životu, mada medije najviše interesuje da li ima devojku ili ne. Možda je baš zbog toga želeo da izbegne dodatne spekulacije, pa je rođendan proslavio samo sa drugarima, ali je van svake pameti da je zbog toga na meti prozivki.

Španski mediji su pisali da je u vezi sa Marijom Gonzales Himinez koja studira na univerzitetu u Mursiji, ali to do sada nije potvrđeno, niti su viđeni zajedno.

- Komplikovano je, jer se nikada ne zadržavam na jednom mestu. Teško je da pronađeš pravu osobu sa kojom mogu da delim stvari. Posebno ako ste u različitim delovima sveta. Singl sam već godinu i po dana - rekao je nedavno Alkaraz.

Inače, Alkaraz je u četvrtfinalu Madrida izgubio od Andreja Rubljova, koji je kasnije osvojio trofej. Potom je zbog povrede odlučio da se povuče sa mastersa u Rimu kako bi spreman dočekao Rolan Garos.