08.05.2024.

13:52

Foto: Instagram/Paula Badosa

Sport

Lepotica slomljena posle kraha ljubavi! Badosa progovorila o raskidu

Kraj romanse poznatih tenisera izazvao je veliku pažnju. Badosa se nije oglasila samo šturim saopštenjem nego je otvorila dušu i iskreno progovorila o raskidu i vezi sa Cicipasom.

Priznala je da joj tokom minulih dana nije bilo lako i otkrila da je ljubav "pukla" zbog karijere, srela je pravu osobu u pogrešnom trenutku. 

- Pokušavam da izađen na kraj sa svim problemima, ja sam jaka osoba. Ponosna sam na sebe, kako sve izdržavam. Sve ovo me podseća na priču Marije Šarapove i Grigora Dimitrova, kada sretnete pravu osobu ali možda u pogrešnom trenutku. Shvatila sam da u ovom trenutku ne mogu da budem sa njim. Treba da se pripremam za svoje mečeve, za najvažniji period u karijeri. Gledala sam njegov susret, samo zato što sam već bila eliminisana. Ono što je za njega bilo mnogo važno, za mene je bilo loše sećanje jer sam izgubila - objasnila je teniserka razlog raskida u intervjuu za magazin "Tenis126".

Informer

Badosa kaže da je Cicipas sjajan i da su imali odličan odnos.

- Kada je bilo super, onda je bilo super. Ali, u međuvremenu smo imali svoje karijere i zato je ponekad bolje da odemo različitim pravcima. Imali smo sjajan odnos, on je odličan momak i želim mu sve najbolje. Znam da i on tako misli. Imam veliku podršku od porodice, prijatelja, trenera. Osećam podršku čak i od njegove porodice i prijatelja. Svi su nas podržavali. Ništa loše se nije dogodilo. To je život.
 

Informer

Međutim, ko zna šta može da se desi u budućnosti. 

- Znam da ćemo se viđati na turnirima i nikada ne znate šta će se desiti - rekla je Paula.

Badosa je posle raskida odlično počela turnir u Rimu, u prvom kolu je savladala Ruskinju Andrejevu, jednu od najboljih mladih teniserki - 6:2, 6:3. Sledeća rivalka je Amerikanka Navaro, 21. nosilac.