10.05.2024.

23:53

Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino

Sport

Ko god misli da je slučajnost, on je psihički bolestan! Poznata teniserka besna zbog Novaka!

Kasnije, kad je stigla potvrda u vidu snimka iz drugog ugla, da je navijaču koji je želeo Novakov autogram zaista slučajno iz ranca izletela flašica sa vodom i pala na glavu našem asu, onda je i Rumunka priznala da je malo prenaglila u prvi mah.

Pre toga bila je vrlo iznervirana i pogođena, kao dokazani fan Novaka Đokovića, pa je nizom komentara na društvenim mrežama tvrdila da incident nikako nije mogao biti slučajnost.

"Ko se usudi da mi kaže da je ovo bio nesrećan slučaj, on je psihički bolestan", napisala je Rumunka pre par minuta na društvenoj platformi "Iks".

Osim toga, dodala je kako je razočarana današnjim navijačima koji nemaju ni malo poštovanja prema sportistima koji igraju na terenu.

"Rečima se ne može opisati koliko sam ljuta. Bukvalno sam zgrožena onim što se sada dešava na teniskim tribinama. Ovo je nečuveno. Pokaži malo poštovanja! Budite ljudi! Vredni ljudi su na ovim terenima i igraju pred vama. Šta fali ovakvim ljudima", piše u opisu njene objave.

Osvrnula se mlada teniserka i na Novaka, za koga je imala samo reči hvale.

"Nole je veoma dobar prema fanovima i ljudima oko sebe. Uvek je pun poštovanja, smeje se i slika sa svima. Kako dođavola može da se oseća bezbedno kada to ponovo bude radio", dodala je Andrea.