Autor: S. M.

13.05.2024.

19:08

Foto: printscreen instagram

Sport

Lepotica se oglasila! Optužili je da beži od poreza, sada je otkrila istinu (FOTO GALERIJA)

Ona je najpre poručila da je istina samo ono što ona objavi jer se u medijima pojavljuju neistine, a onda potvrdila da se penzionisala.

"Srećna sam što zvanično mogu da objavim da se povlačim iz tenisa. Zahvalna sam vam na podršci i ljubavi prethodnih godina. Čuvam sve lepe uspomene. Bilo je mnogo netačnih glasina o mojim planovima, tako da se radujem što ću vam pružiti više informacija u budućnosti. Hajde da nastavimo ovo putovanje zajedno", napisala je nekada 26. teniserka sveta.

Italijanski mediji pisali su da je pobegla u Sjedinjene Američke Države kako bi izbegla suđenje koje joj sleduje u julu zbog toga što je osumnjičena da je izvadila lažni kovid seritifikat koji potvrđuje da je vakcinisana iako nije.

Međutim, kasnije su se pojavile nove informacije, te da je otišla sa porodicom iz Italije jer nije prijavljivala niti plaćala porez.

Oglasili su se potom i njeni advokati i potvrdili da se uskoro vraća u Italiju i da ne izbegava poreske obaveze, ali nisu otkrili gde se sada nalazi niti iko to pouzdano zna.