16.05.2024.

11:21

Foto: Reuters, AP Photo

Sport

Nisam 15 godina ovoliko brinuo zbog Đokovićeve igre! Bivši Novakov rival sumnja u Srbina!

Američki as je nakon poraza najboljeg igrača sveta od Alehandra Tabila u Rimu 2:0 (6:2, 6:3) izjavio da je sada najviše zabrinut za Novakovu igru, što nije bio slučaj u poslednjih 15 godina. Osim toga, posebno ga brine činjenica da je naš velikan od početka ove sezone promenio skoro polovinu stručnog tima, a još uvek nije odlučio sa kim će i kako dalje.

- Zabrinutiji sam zbog njegove igre, možda nikada nije bilo tako u ovih 15 godina. Imajući to na umu, možda mu je potrebno da mnogo nas kaže, da ga podseti na mentalitet 'ja protiv sveta' koji je usavršio tokom kaijere. Koliko dugo ćemo pričati, 'ma okrenuće on sve to?' Ja to pričam cele godine - kaže Endi.

Informer

 

Iz njegovih reči možemo zaključiti da Endi nije dovoljno obratio pažnju na ono što se dogodilo Novaku posle meča sa Korentanom Muteom, kada ga je flašica puna vode udarila u glavu. Amerikanac se ipak koncentrisao na seriju loših rezultata u ovoj godini, jer je već sredina maja, a Đoković nema nijednu titulu

- Ovo mi je nekako čudno, stvarno sam očekivao da će poboljšati svoju igru. Gledate na Rolan Garos, Vimbldon, dao je prioritet Olimpijskim igrama, imate osećaj kao da taj preokret stiže. Ali ovo nije bilo tako nešto - zaključio je Rodik.