19.05.2024.

06:02

Foto: tanjug/ap

Sport

Nole se javio usred noći! Ovo baš retko radi (FOTO)

Prvi teniser sveta je slobodan u prvom kolu, ali već u drugom bismo molgi da gledamo teniski klasik. Nešeg tenisera čeka bolji iz duela Janik Hanfman - Endi Marej, koji je jedan od njegovih najvećih rivala iz prošlosti.

Nole je na Instagram storiju usred noći podelio upravo ovu informaciju. Postavio je fotografiju da ga na startu takmičenja čeka pobednik pomenutog meča.
 

Informer

Jasno je i da se Đoković uželeo mečeva sa velikim prijateljem. Do sada su odigrali 35 mečeva, a naš teniser ubedljivo vodi u međusobnim okdšajima - 25:11. Trebalo je da se sastanu pre dve godine na mastersu u Madridu, ali je Marej odustao zbog bolesti. Pre toga su igrali davne 2017. godine u Dohi kada je Nole slavio u finalu 6:3, 5:7, 6:4. 

Što se tiče žreba, kasnije na turniru bi Đoković prema projektovanom žrebu eventualno mogao u četvrtfinalu da ide na Talona Grikspora ili Denisa Šapovalova, potom u polufinalu Tejlor Fric ili Džejk Drejper, a u finalu - Kasper Rud ili Ben Šelton. Podsećamo, Nole je odlučio da igra u Ženevi pred Rolan Garas posle rane eliminacije na mastersu u Rimu. Odigrao je samo šest mečeva na šljaci ove sezone, pa je jasno da mu nedostaju dueli na zamlji pred Otvoreno prvenstvo Francuske, na kom brani trofej osvojen prošle sezone.