Autor: S. M.

28.05.2024.

12:30

Foto: profimedia

Sport

J**o vas Miomir! Kecmanović oduševljen fudbalskom atmosferom u Parizu

Igrali su Srbin i Brazilac u noćnom terminu na terenu devet, a i jedan i drugi su imali jaku podršku.

Kada je naš predstavnik, 57. na svetu, pobedio posle dva i po sata igre, njegovi navijači su izmenili pomalo pesme pristalica Partizana i zapevali: "Gde god ti da igraš, tu su tvoji navijači, samo tebi verni, samo tebi odani", a potom i "Došao je i taj dan, j**o vas Miomir", prenosi Telegraf.rs.

Kecmanović je nakon pobede rekao da mu je i te kako prijalo da igra u fudbalskoj atmosferi.

- Ne poznajem te navijače i nisam očekivao da dođu. Super je da nas ima što više, posebno pošto je bilo dosta Brazilaca na meču. Da pokažemo i mi da smo jaki. Pomogne mi kada ih čujem, kako da ne, posebno u toj fudbalskoj atmosferi. Tako je kada igraš sa Južnoamerikancima. Lepo je kada ima ko da uzvrati, jer kada nema, kada navija samo jedna strana, osetiš se bezveze - rekao je Miomir.

U narednom kolu igraće Kecmanović protiv petog tenisera sveta, Rusa Danila Medvedeva., i nada se pobedi.

- Ove godine vraćam dugove, pobedio sam Švarcmana i Ruda, dobro mi ide, hajde da probam da i ovde vratim dug. Imam šanse na šljaci, mada i on sada više pobeđuje na šljaci, komotnije se oseća. Trudiću se da budem agresivan, da mu oduzimam vreme i da probam što više da ga šetam - dodao je Kecmanović u razgovoru sa srpskim izveštačima u Parizu.