30.05.2024.

06:00

Foto: epaimages

Sport

Svi u čudu, Srbin ne igra u udarnom terminu! Evo gde možete da gledate Novaka

Meč prvog tenisera sveta možete da pratite na prvom programu Eurosporta, a, kao što ste i navikli, tekstuaLni prenos je na našem portalu - Informer.rs. Program počinje u 12 sati, a pre nego što naš teniser izađe na teren na programu su dva singla u ženskoj konkurenciji, što znači da Nole neće početi pre 15 časova. Prve će na teren Mojuka Učijima i Arina Sabalenka, a posle njih dve igraju Elina Svitolina i Diane Pari.

Takođe, očekuje se loše i kišovito vreme i u četvrtak. Ali, naš as ne mora da brine, jer "Šatrije" ima krov pa neće biti dodatnog kašnjenja ili odlaganja. 

Informer

Rival srpskog tenisera u drugoj rundi biće Roberto Karbaljes Baena, 63. teniser sveta. Španac je u prvom kolu savladao Francuza Konstanta Lestijena sa 3:1, po setovima 6:3, 7:5, 4:6, 6:2. U međusobnim mečevima rezultat je 2:0 za najboljeg tenisera sveta.

Poslednji duel dana na pomenutom stadionu počeće u 20.15, a rivali će biti Gael Monfis i Lorenco Muzeti.

Informer

Na stadionu "Suzan Lenglen" Miomir Kecmanović igraće prvi meč, rival će mu biti Rus Danil Medvedev i oni izlaze na tern prvi od 11 sati.Olga Danilović igra protiv Danijel Kolins  na terenu broj 10 i njen meč je drugi na tom terenu, pre njih igraju Ukrajinka Dajana Jastremska Ukrajina i Jafan Vang iz Kine  (Kina). Dušan Lajović je na terenu 13 protiv Tejlora Frica, tamo mečevi kreću u 11 sati, što znači da on sigurno neće pre 14 sati na teren.