31.05.2024.

13:25

Foto: EPAIMAGES

Sport

Glupost godine na Rolan Garosu! Bio je nadomak senzacije, a onda od besa šutnuo reklamu, povredio se i predao meč! (VIDEO)

Svakakvih gluposti smo se nagletali na sportskim takmičenjima tokom poslednjih godina, ali se stiče utisak da je Artur Rinderknek bez premca pobednik ove kategorije... Francuski teniser bio je nadomak senzacije na Rolan Garosu, a onda je od gotovog napravio veresiju i to na "genijalan" način. 

Vodio je Francuz u meču drugog kola sa 2:0 protiv Tomaša Ečeverija. Uspeo je Argentinac da dobije treći set i smanji zaostatak, ali uz dosta problema. Još uvek je sve bilo u rukama Rinderkneka, a onda je 42. reket sveta sve pokvario!

Nezadovoljan zbog svog poteza, Artur Rinderknek šutnuo je reklamu i tom prilikom se povredio. Bilo je jasno da francuski teniser nije na svom nivou budući da se teško kretao nakon izliva besa, da bi u finišu četvrtog seta predao meč... 

U momentu kada je Rinderknek predao meč Tomaš Ečeveri je vodio sa 5:0 u setu. Nakon meča, francuski teniser priznao je svoju grešku, ali i da je zbog udarca osećao jake bolove u nozi. 

- Osećao sam se sjajno fizički, ali sam zabrljao - rekao je Rinderknek. F