31.05.2024.

19:48

Foto: Starsportphoto

Sport

Olga otkrila kako joj Novak pomaže: To je nešto između nas!

Danilovićeva je danas savladala Hrvaticu Donu Vekić posle preokreta sa 2:1 u setovima (0:6, 7:5, 7:6) i tako prošla u osminu finala Rolan Garosa. Nakon meča, upitali su novinari Srpkinju i da li joj Novak daje savete, a ona je o njemu imala samo reči hvale.

- Mnogo puta sam pričala o Novaku, nije problem da pričamo o njemu. Ono što imamo u Srbiji, ne cenimo dovoljno. On je sjajan igrač, pričaću iz svog ugla. Sjajan je kao čovek, za mene najbolji igrač svih vremena. Ponosno predstavlja svoju zemlju, priča sa nama često. Pričam sa njim o nekim stvarima na dnevnom nivou, daje mi savete, da ne pravim iste greške kao i on. Igrala sam sa njim na Junajted kupu, osetila sam olakšanje kada smo pobedili. Igrali smo zajedno, dobili meč.Nadam se da ćemo ceniti još više ono što imamo - izjavila je Danilovićeva.

Informer

Olga Danilović i Novak Đoković

Upitali su mediji Olgu i kako joj to prvi teniser sveta konkretno pomaže.

- To je nešto što mi govorimo među sobom. Nije to magija, stalno govorimo među sobom. Boriti se do kraja, mentalitet koji ima, svi žele da ga imaju, to je nešto van ove planete, vrlo jednostavne, proste stvari - podvukla je naša teniserka.

Srpkinja će u četvrtom kolu takmičenja u prestonici Francuske igrati u nedelju, protiv češke teniserke Markete Vondrušove, trenutno šeste na WTA listi.