01.06.2024.

20:50

Foto: EPA Images

Sport

Organizatori Rolan Garosa nemaju milosti prema Olgi! Objavljeno kada se bori za četvrtfinale!

Taj okršaj prvi je na programu na stadionu "Suzan Lenglen", a organizatori su se još jednom potrudili da maksimalno otežaju srpskoj igračici put ka četvrtfinalu.

Danilovićeva je u petak u epskom meču savladala Hrvaticu Donu Vekić nakon ogromnog preokreta u tri seta, a taj duel Srpkinja je odigrala svega 18 sati nakon završetka prethodnog, protiv Amerikanke Danijel Kolins. Ostaje da se vidi koliko je Olga uopšte uspela da se odmori nakon dva izuzetno naporna i iscrpljujuća meča.

Informer

Vondroušova je 6. teniserka sveta i na osnovu svega što se dešavalo, favorit je u meču sa Olgom. Danilovićeva je nakon plasmana u osminu finala, što joj je rezultat karijere, poručila da je presrećna i da će se potruditi da ova njena bajka na Rolan Garosu potraje.

- Volim da igram ovde, bila sam u trećem kolu prošle godine. Obožavam šljaku, obožavam Pariz, ovo mi znači sve na svetu. Juče sam tako kasno završila, znala sam da moram da se saberem koliko god je moguće, da spavam. Zbog ovakvih mečeva i ovakvih trenutaka i treniram. U tenisu se nekada i pati, to je deo ovog sporta - rekla je Olga juče, nakon pobede nad Vekićevom.