02.06.2024.

02:16

Foto: EPA Images

Sport

Đoković besan na organizatore! Ovo mu je zasmetalo!

Prvo i osnovno, organizatori kao da su pravili termin za kvalifikante, a ne za najboljeg igrača svih vremena i osvajača 24 grend slem titule. Umesto da počne u 20.15, kada završe Saša Zverev i Talon Grikspor kako je i bilo planirano, iz organizacije su odlučili da između ta dva meča uglave i Grigora Dimitrova, pa je duel umesto u 20.15, krenuo tek u 22.30!

To, naravno, nije bilo sve. Temperatura je tokom meča u Parizu pala na svega 13 stepeni Celzijusa, pa su mnogi navijači napustili teren još u toku prvog seta, a oni koji su ostali morali su da se pokrivaju ćebadima.

Informer

Kao posledica paklenog rasporeda i činjenice da su čak četiri meča igrana na ovom terenu pre Noletovog, dogodilo se da je šljaka bila do te mere pohabana da su rupe bile vidljive ne samo teniserima i ljudima na stadionu, već i gledaocima kraj malih ekrana!

Noletu je u nekoliko navrata "zapela" noga za šljaku, a nakon što je izgubio treći set proveo je više od minut u razgovoru sa supervizorom, gde mu je objasnio da uslovi za igru nisu nimalo dobri. Čak se tokom meča u nekoliko navrata okretao ka svom boksu i vrteo glavom, baš zbog stanja terena koje ne priliči jednom grend slemu.