03.06.2024.

05:47

Foto: EPA

Sport

Šta pričaju ovi ljudi, svi u šoku! Novak će osvojiti zlato, ali ne u tenisu (VIDEO)

Naravno, radi se o šali! Nole se sprema za Pariz, ali da osvoji zlato u tenisu, a "Tennischannel" se malo našalio tokom Rolan Garosa, pa pitao tenisere i teniserke ko bi od njih u kom sportu mogao do zlata u Parizu. Jasno je zašto je većina izabrala Novaka kad je na red došla gimnastika. Usred meča može da napravi špagu na terenu, a, kao što kažu njegove kolege, izuzetno je fleksibilan.

- Novak, fleksibilan je - jasan je Karsper Rud.

Sa njim su se složili Janik Siner, Endi Marej, AnDrej Rubljov, mlada ruska teniserka Mira Andrejeva, Sebastijan Korda, Karlos Alkaraz, kao i Arina Sabalenka.

- Izvini Novače - rekla je Beloruskinja u prasnula u smeh.  

Informer

Jedan od retkih koji nije izabrao prvog tenisera sveta je Amerikanac Ben Šelton. Znamo da ne voli našeg tenisera pa ne čudi.

- Mateo Arnaldi - rekao je Šelton.

Arinu Sabalenlku izabrale su Paula Badosa i Ons Žaber, jer voli da pleše, a Koko Gof je tipovala na sebe. Endi Marej i Danil Medvedev su takođe prognozirali da bi Novak mogao da osvoji i zlato u skoku s motkom. Takođe, teniseri i teniserke su birali osvajača medaja u mačevanju, stonom tenisu, boksu.

Zabavno je, pogledajte.

Novak u osmini finala Rolan Garosa igra protiv Argentinca Fransiska Serundola u ponedeljak ne pre 16 časova na stadionu "Filip Šatrije".