30.06.2024.

07:15

Foto: Tanjug/AP

Sport

Zamešala guzom i zapalila internet! Dovela muškarce u predinfarktno stanje (VIDEO)

Vimbldon samo što je počeo, a jedna od najboljih teniserki na svetu našla se u centru pažnje. Ne zbog tenisa.

Arina Sabalenka obožava da pleše, uvek je sjajno raspoložena, pa je pred najvažniji teniski turnir podgrejala atmosferu. Ne znamo šta će joj reći uštogljeni Englezi, ali su navijači na društvenim mrežama oduševljeni.

Zaigrala je Arina nasred terena Vimbldona sa Ons Žaber. Njih dve su snimale reklamu za treći grend slem u godini, pa su se dobro zabavile. Arina je jedna od najzgodnijih teniserki i još jednom je pokazala zanosnu figuru, ali i da nije stidljiva, pa je zamešala guzom. Kažu da se nakon ovoga i dalje London trese!
 

Podsećamo, Arinin bivši dečko Konstantin Kolcov ubio se pre nekoliko meseca u Majamiju. Bivši hokejaš pronađen mrtav u Majamiju. Mediji su preneli da se ubio, skočio je iz svoje hotelske sobe. Arina je kasnije otkrila javnosti da već izvesno vreme nisu bili zajedno, pa su se pojavile spekulacije da je razlog samoubistva upravo raskid veze sa beloruskom teniserkom, dok je i dalje ceo slučaj obavijen misterijom. Beloruskinja ima novog dečka Jorgosa  Frangulisa, brazilskog biznismena koji je i sponzor tima u Formuli 1.