09.07.2024.

06:43

Foto: printscreen

Sport

Amerikanac bi pukao da nije progovorio! Javio se Novakov najveći mrzitelj

Nole je pobedio Holgera Runea sa 3:0, pa javno isprozivao deo navijača zbog nepoštovanja, poručio im da neće više da ćuti, da mogu da "bukaju" i govore "uaa" koliko hoće, ali da mu ne mogu ništa.

 To se dopalo Niku Kirjosu, a javio se i Amerikanac koji redovno kritikuje i napada Novaka. Sad je opet pecnuo našeg tennisera i prokomentarisao da je ovo što je uradio posle meča sa Runeom više on, nego kada deli srca.

"Bio paranoičan ili ne, lomljiv ili ne, nezreo ili ne, ova verzija Đokovića je mnogo, mnogo više autentična i u njoj se više uživa nego bacanje srca i gluposti od pre jedne decenije. Drago mi je da priča svoju istinu ovih poslednjih godina", napisao je Ben Rotenberg na društvenoj mreži "X".
 

Đokovića godinama prozivaju sa tribina, ali sad je ćutanju došao kraj, pekipelo je nepoštovanje najboljem teniseru sveta. 

Informer

Svi navijačima koji imaju respekt hvala što su došli ovde, njima čestitam iz dubine srca i duše. A svim onima koji su odabrali da me ne poštuju želim dooobroo veče. Laaakuuu noooć. Laaakuuuu noooć, laakuuu nooooć. Hvala svima koji su tu jer vole tenis, cene igrače i njihov trud. Ali, za one druge: igrao sam u mnogo goroj atmosferi. Ne možete ni da me dotaknete - rekao je Novak nakon plasmana u četvrtfinale.