09.07.2024.

08:19

Foto: profimedia

Sport

Rune kaže da Đoković laže! Danac brani navijače

Navijači danskog tenisera su tokom meča skandirali "Ruuuune", a Novak je posle meča rekao da je to preraslo u provokaciju i u vikanje "buuu" posle svakog poena koji bi izgubio. Drugi teniser seta je odbrusio publici posle drugog seta, a onda i nakon pobede, kada je poručio da mu navijači ne mogu ništa, a njih poslao na spavanje. 

S druge strane Rune misli da naš teniser preteruje. Danac ne smatra da su njegovi navijač govorili Novaku "buuu".

- Svi znamo šta se desilo, to je bilo moje ime. Mislim da nije odigralo bitno ulogu u meču. Bila je sjajna podrška za obojicu - kazao je Rune. 

"Novak je rekao da su navijači bili puni nepoštovanja. Zvučalo mi je kao da su vikali tvoje ime. Da li misliš da je neko od njih prešao liniju dobrog ukusa?", glasilo je novinarsko pitanje.

Informer

Rune ni tada nije staao uz najboljeg tenisera ikada. 

- Sve je počelo na Ju-Es openu kada smo prvi put igrali kada je publika vikala moje ime i pomalo je zvučalo kao "buuu". Od tada smo igrali još mnogo puta, više u Italiji i Francuskoj gde moje ime ne izgovaraju na isti nači. Sada smo u Engleskoj. Ako ne znate šta se dešava, više vam zvuči kao "buu". Ali, to je bilo moje ime. Svi to znamo. To nije igralo bitnu ulogu, bio je bolji od mene danas. Bilo da je publika bila ovakva ili onakva. Mislim da je podrška za obojicu bila sjajna. Iskreno, podržali su obojicu u dobrim poenima. Podržavali su i mene, tako da lepe scene za mene na Centralnom terenu.