25.07.2024.

15:16

Foto: Tanjug/AP

Sport

Olga, pa kako?! Klinka iz Rusije napravila preokret i poslala Srpkinju kući!

Iako je Olga fenomenalno započela meč, rusko čudo od deteta napravilo je veliki preokret! Spasila je Andrea meč lopte u trećem setu i poslala stariju koleginicu kući.

Povela je Danilovićeva sa 4:0 uz dva brejka prednosti u prvom setu, Andrejeva je vratila jedan brejk, međutim, Olga je posle 40 minuta igre vodila u setovima.

Informer

Ćerka čuvenog košarkaškog asa Predraga Danilovića dobro je otvorila i drugi set, napravila brejk i povela, međutim, Andrejeva je dala gas, preokrenula i osvojila ga rezultatom 6:3.

Informer

Viđena je velika borba u poslednjem setu, a u prva četiri gema čak četiri brejka! Potom je Olga povela 5:2. Andrejeva nije mogla da pogodi ništa u tim trenicima, ali se Srpkinja očigledno opustila i već videla sebe u finalu turnira u Rumuniji...

Imala je Danilovićeva na 5:2 dve vezane meč lopte i nije ih iskoristila, a onda je počeo poptop. Tinejdžerka iz Rusije je vratila brejk, došlo se do tajbrejka koji je Andrejeva lako osvojila i plasirala se u finale, gde će joj u borbi za titulu porivnica biti Elina Avanesijan ili Klo Pake.