22.08.2024.

18:02

Foto: Reuters

Sport

Ovo niko nije očekivao! Novak Đoković i Janik Siner igraju meč u jeku doping skandala! (FOTO)

Kompanija "Head", njihov zajednički sponzor, organizuje specijalni događaj posvećen brzo rastućem sportu – piklbolu, a publika će imati priliku da gleda ovaj nesvakidašnji susret u 00.40 po našem vremenu.

Međutim, ovaj sportski spektakl dolazi u trenutku kada se Siner nalazi u centru pažnje zbog doping skandala. Pre samo dva dana otkriveno je da je u organizmu mladog Italijana pronađena zabranjena supstanca klostebol.

Informer

Janik Siner

Ipak, Siner je proglašen nevinim, jer je ustanovljeno da nije namerno uneo supstancu, već je do toga došlo zbog kreme koju je koristio njegov fizioterapeut prilikom tretmana posekotina.

Osim Đokovića i Sinera, u piklbol okršaju učestvovaće i Barbora Krejčikova, te profesionalna piklbol igračica Keli Džo Smit. Ovaj događaj svakako privlači pažnju ljubitelja sporta, ali i šire javnosti, s obzirom na trenutne kontroverze koje okružuju Sinera.

Očekuje se da će ovaj susret na piklbol terenu biti zanimljiv, a Novak Đoković, poznat po svojoj veštini u raznim sportovima, sigurno će pružiti odličan performans. Kako će se Siner snaći u ovakvoj atmosferi, ostaje da vidimo.