27.08.2024.

22:35 >> 23:14

Foto: profimedia

Sport

Prvi igrač sveta nije očekivao ovakav doček! Siner izviždan u Njujorku (VIDEO)

Prvi reket sveta igrao je prvi meč posle nedavno otkrivenog doping skandala. On je večeras takmičenje u Njurjoku počeo protiv domaćeg igrača Mekenzija Mekdonalda, a prilikom izlaska na teren publika ga je dočekala zvižducima i negodovanjem. 

Navijači u Njujorku ne gledaju blagonaklono na to da je Siner dva puta bio pozitivan na zabranjenu suspstancu klostebol, kao i na činjenicu da nije drastično kažnjen. Naime, Italijanu su samo oduzeti bodovi i novčana nagrada, koje je osvojio tokom igranja na mastersu u Indijan Velsu, gde je i testiran.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak izlaska Janika na stadion "Artur Eš" dok se u pozadini čuju zvižduci. Na licu Italijana se može videti da mu takav doček nije nimalo prijao, čak šta više, on nije ni rukom pozdravio publiku, kako to obično teniseri i teniserke rade prilikom izlaska na teren. 

Ovakva atmosfera je uticala na Sinera, koji je glatko izgubio prvi set od Mekdonalda sa 6:2. Ipak, Italijan se u nastavku probudio i za sat i po vremena počistio Amerikanca sa terena - 2:6, 6:2, 6:1, 6:2.