30.08.2024.

08:04

Foto: tanjug/ap

Sport

Rus začepio usta Amerima! Izludeo je navijače ovim potezom (VIDEO)

Danil Medvedev je pobedio Fabijana Marožana sa 6:3, 6:2, 7:6 i prošao u treće kolo. Rus je odigrao odličan meč, nije imao problema sa rivalom koliko sa navijačima.

Opet je bio na meti američke publike, pa je na kraju odreagovao u svom stilu i ućutkao navijače.  Pokazivao je Medvedev ka publici da se smiri uz zanimljiv izraz na licu, a pošto se pozdravio sa igračem iz Mađarske zatražio je i ovacije na svoj račun. Dobar deo publike je to ispoštovao. Nekima se potez dopao, nekima nije, ali Medvedeva baš i ne zanima mnogo šta drugi misle o njemu. 

- Meč je bio takav da sam imao osećaj kao da smo u italijanskom restoranu! Hrana je sjajna, ukus u ustima posle jela odličan, ali glava vam je ovolika. Takva je buka. A ceo meč je bio u stilu, "daj da se fokusiram, daj da se fokusiram". Osećaj je bio zabavan. Uspeo sam da ostanem u igri, bilo je sjajnih momenata i srećan sam što sam prošao dalje - rekao je Medvedev posle meča.

Informer

Njegov rival u borbi za plasman među osam najboljih na Ju-Es openu biće Flavio Koboli, koji je sa 3:1 eliminisao Zizua Bergsa.