31.08.2024.

17:11

Foto: Printscreen You Tube

Sport

Šelton se javio na telefon! Hit scena na konferenciji za medije (VIDEO)

Tijafo je nad Šeltonon trijumfovao rezultatom 6:4, 5:7, 7:6, 4:6, 6:3 i tako se plasirao u naredno kolo. Iako je izgubio, mladi Amerikanac nije očajavao na pres konfercija, a scena kada se javio na telefon posebno je nasmejala sve.

Izvinite, moj telefon... Hej, na pres konferenciji sam tata. U redu, zvaću te za nekoliko minuta - odgovorio je Šelton.

Nakon toga je uputio izvinjenje novinarki koja  ga je pitala da li je uzbuđen što je njegov prijatelj Frensis Tijafo prošao dalje.

- Moram da budem srećan zbog momka kao što je on, koji se uvek smeje, nikada nema negativan izraz lica, koji je omiljen u svlačionici, uvek se šali... Želeo sam da mu čestitam, naročito kada igra kako je igrao. Važno je da nekad pokažeš da možeš da budeš srećan zbog momka koji te je pobedio. Želeo sam da pobedim, ja sam ga pobedio u prošlosti, on se sjajno nosio sa tim. Bilo je sjajno okruženje i biti deo ovog meča, nisam želeo da imam negativan izraz lica na kraju i da tako napustim teren. On je igrao neke neverovatne udarce. Rekao sam mu da nastavi da servira i riternira tako i dalje, videćemo šta će biti dalje - rekao je Šelton.

Šelton je trenutno na 13. mestu ATP liste, međutim uskoro ga očekuje pad, pošto je prošle godine igrao u polufinalu ovog turnira.