01.09.2024.

07:27

Foto: profimedia

Sport

Novaka mi nije žao! Amerikanac prasnuo u smeh, brutalno iskren o Srbinu i Špancu

S druge strane, Tomi Pol se plasirao se u osminu finala i igraće protiv Janika Sinera, prvog tenisera sveta. Američki teniser je bolji od  Kanađanina Gabrijela Dijaloa posle preokreta sa 6:7, 6:3, 6:1, 7:6. 

Posle meča bez dlake na jeziku je pričao o Novaku i Karlitosu, ne žali mnogo jer više nisu u Njujorku.

Informer

- Ne želim ništa da oduzmem od njihovih uspeha. Svaku pobedu su zaradili i igrali su sjajan tenis. Srećan sam zbog njih. Karlos i Novak su osvojili više nego dovoljno turnira, tako da mi ih nije previše žao  - nasmejao se Tomi Pol.

Informer

Ju-Es open će dobiti novog šampiona, pošto je eliminisan prošlogodišnji šampion Novak Đoković, koga je izbacio Aleksej Popirin (6:4, 6:4, 2:6, 6:2). Samo 24 sata ranije Holanđanin Botik van de Zandšulp eliminisao je Karlosa Alkaraza. Prokomentarisao je Pol igre drugog i trećeg tenisera sveta. 

- Gledao sam njihove mečeve. Nadao sam se da će se program završiti malo ranije jer sam želeo da spavam. Danas mi je bio prvi dan da sam koristio budilnik od početka turnira. Mislim da su Alkaraz i Novak igrali sjajno na Olimpijskim igrama. Osećao sam da sam tu olimpijsku groznicu preležao na Sinsinatiju i u Kanadi, ali se sada osećam dobro. Imao sam jedan mali reset. Nikada ne idemo sa trave na šljaku, pa na beton toliko brzo.