04.09.2024.

06:28

Foto: epaimages

Sport

Zverev u šoku! Frustriran je i ljut, odavno ga nismo videli ovakvog

Nemca je eliminisao Amerikanac Tejlor Fric 7:6, 3:6, 6:4, 7:6 koji se prvi put u karijeri našao u polufinalu grend slema.

Zverev je nakon meča bio izuzetno oštar prema sebi. Bekhend ga je izdao.

Informer

- Igrao sam užasno. Samo sa osnovne linije... Zapravo, servis i ritern su bili dobri, ali igra sa osnovne linije je bila apsolutno užasna. Ne sećam se da mi je bekhend bio ovako loš. Promašivao sam udarce sa sredine terena bez tempra, dno mreže. Strašno. Forhend je bio u redu. Servis je bio u redu. Ali, moj najpouzdaniji udarac, udarac po kom sam poznat, da me probudiš u tri ujutru, ne bih promašivao kao što sam danas. Nemam reči, iskreno - rekao je Zverev, koji nije uspeo da ponovi rezultat iz 2020. i 2021. kada je stizao bar do polufinala.

Priznaje da u jednom momentu nije znao šta da radi.

- Dugo nisam bio ovako frustiran i ljut. Dugo, nisam bio ovako ljut. U nekom momentu nisam znao šta više da radim, imao sam previše pitanja u glavi. Nisam znao kada da napadnem, a kada da ostavim lopticu u igri Kada bih krenuo da napadnem, promašivao bih nekoliko metara od osnovne linije. Ne kažem da Tejlor nije zaslužio pobedu, zaslužio ju je i te kako. Igrao je dobar meč i zaslužio je pobedu - naveo je Zverev.