08.09.2024.

10:35

Foto: Reuters

Sport

Kirjos je prostačina! Izvređao bivšu devojku

Australijanac je u Njujorku, na Ju-Es openu, ne igra zbog povrede, ali radi kao komentator na TV.  Od početka takmičenja mu je na meti Janik Siner, koji je pre pola godine u dva navrata bio pozitivan na doping, ali nije kažnjen. 

Danima ga Nik proziva, a sad je na meti i Sinerova devojka Ana Kaljinskaja, 15. teniserka sveta, koja je pre nekoliko godina bila u vezi s Australijancem. Ovo što je uradio prevazilazi sve granice. Kada je na Tviteru jedan korisnik objavio njegovu fotografiju sa Anom sa neke NBA utakmice, Kirjos je odmah reagovao užasnim komentarom:

"Drugi servis“, napisao je Nik sa jasnom aluzijom da je pre veze sa najboljim teniserom sveta bila sa njim.

Informer

Ružnim i zlonamernim gestom, kojim omalovažava Ruskinju, Nik je verovatno pokušao dodatno da uzdrma Sinera pred finale Ju-Es opena sa Tejlorom Fricom.

Primitovno ponašanje Nik prema teniserima i njihovim devojkama smo već imali priliku da vidimo.  Pre nekoliko godina je prozivao Stena Vavrinku dok je bio u vezi sa Donom Vekić. On je Švajcarcu usred meča na mastersu u Monteralu rekao: "Stan, Kokinakis ti je je*ao devojku. Izvini što to moram da ti kažem".  Navodno je Sten tada hteo da tuče Nika u svlačionici, a Kirjos je kažnjen uslovno na 28 dana i sa 25.000 dolara.