13.09.2024.

12:06

Foto: Starsportphoto

Sport

Poznat raspored Dejvis kupa! Evo kada Novak Đoković i ekipa igraju protiv Grčke!

 Žreb je održan, a satnice se iščekuju, dok je atmosfera među igračima napeta, ali puna optimizma.

Naš najbolji teniser, Novak Đoković, predvodi ekipu koja će se boriti za opstanak u Svetskoj grupi. Uz njega, reprezentaciju Srbije predstavljaju Hamad Međedović, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović, spremni da daju sve od sebe u borbi protiv grčke selekcije.

Informer

Viktor Troicki i Dušan Lajović

Žreb je odlučio parove za ovaj teniski spektakl:

Miomir Kecmanović će se u prvom meču sastati sa grčkim teniserom Tanosom.Nakon toga, Novak Đoković će ukrstiti rekete sa Ćilasom, gde se od našeg asa očekuje sigurna pobeda.

Subota će biti rezervisana za dva singl meča sa početkom od 15 časova, dok će u nedelju, u okviru dubl konkurencije, Đoković i Međedović odmeriti snage sa grčkim parom Cicipas i Azoides.

Informer

Novak Đoković

Ovaj susret ima ogroman značaj za opstanak Srbije u Svetskoj grupi Dejvis Kupa, a podrška publike u Beogradu mogla bi biti ključna za uspeh naših tenisera. Sve oči su uprte u Đokovića, koji, nakon sjajnih rezultata na US Openu, dolazi sa velikom željom da Srbiji obezbedi pobedu i povratak u vrh svetskog tenisa.

Svi ljubitelji tenisa imaće priliku da prate otvoreni trening u petak od 16:30, a sam početak mečeva obećava pravu tenisku poslasticu!