15.09.2024.

15:43

Foto: Starsportphoto

Sport

Krajinović se emotivno oprostio od tenisa! Čeka me nešto lepo u budućnosti i radujem se tome! (FOTO/VIDEO)

Novak Đoković i Hamad Međedović su u dublu doneli odlučujući poen našoj reprezentaciji, koja je tako uspela da obezbedi povratak tamo gde i pripada u Svetsku grupu Dejvis kupa.

Nakon okončanja meča publici se obratio Novak Đoković, koji je na kraju ostavio poruku za Filipa Krajinovića.

Poslednja stvar, ono što je nama svima bitno, naš prijatelj Filip Krajinović se povlači iz tenisa zvanično i želeli bismo da ga pozovemo da mu odamo priznanje i zahvalnost za sve što je uradio za srpski tenis. Danas mu je poslednji dan profesionalne karijere i zaslužio je ogroman aplauz za trud koji je uložio - zaključio je Novak, a onda pozvao publiku da ovacijama pozdravi Krajinovića.

Nakon pozdrava od publike i sam Filip se obratio svima.

- Težak dan za mene, izuzetno sam emotivan. Ovo su moji najbolji prijatelji, uz njih sam odrastao i proveo najlepše trenutke. Selektore, hvala ti što si ovo priredio. Uvek mi je bila čast da igram za reprezentaciju. Jeste da sam mlad otišao u penziju, ali me čeka nešto lepo u budućnosti i radujem se tome. Isto tako, Nole, bila mi je čast i zadovoljstvo deliti svlačionicu sa najboljim svih vremena. Ne samo u tenisu, već svim sportovima. Moram i za selektora nešto da kažem. Pre 15 godina kada sam došao u reprezentaciju, nisam ga gotivio. Bio sam mlad i razmažen. Danas mi je jedan od najboljih prijatelja. Bez ove ekipe ne bih bio tu gde jesam. Porodicu ne smem da gledam jer znam kakva je situacija. Nedostajećete mi puno - poručio je za kraj emotivni Krajinović.

Informer

Filip Krajinović