03.10.2024.

14:32

Foto: EPAIMAGES

Sport

Surovo i potresno! Jelena do detalja opisala zlostavljanje, dokumentarac će otkriti pravu istinu (VIDEO)

Dokumentarac pod nazivom "Neuništiva" će biti u australijskim bioskopima od 7. novembra, a Jelena će bez dlake na jeziku pričati o svemu što je trepala tokom karijere.

Jelena, koja je jedno vreme igrala tenis pod zastavom Srbije, ispričaće svetu svoju potresnu životnu priču. Nekada četvrta teniserka sveta opisala je zlostavljanje kroz koje je prolazila zbog oca od šeste godine, da ju je šutirao i udarao kožnim kaišem. Najgore je, kako je otkrila ranije, bilo 2000. posle poraza u Kanadi. 

- Na kraju sam se onesvestila. Krvnički me je pretukao - ispričala je svojevremeno Jelena.

Godinama se bori sa depresijom, a pre nekoliko godina bila na ivici da sebi oduzme život. Htela da izvrši samoubistvo skokom sa 26. sprata 22. aprila

- Otac mi je često govorio "nemoj ništa da pričaš, ćuti ili ću te ubiti“. Do svoje 33. godine nisam znala da se nasmejem. Ljudi često žele da budete savršeni, posebno u sportu, a to je nemoguće. Život nije savršen. Bila sam ranjiva i mislila sam da je to moja slabost. Sada sam svesna da je to moja snaga -  pričala je Dokićeva svojevremeno.

Ali, borila se, nije odustajala i izborila se sa demonima i postala pravi glasnogovornik za one koji pate od psihičkih problema. Borila sa depresijom, anksioznošću i paničnim poremećajem i uspela da se oporavi i izvuče iz tog stanja.

Obožavaoci su dokumentarac već okarakterisali kao "sirov i potresan uvid u njenu karijeru".