13.10.2024.

10:30

Foto: profimedia

Sport

Nisam samo ja kriv... Siner ga otpustio, on razvezao jezik

Svetska anti doping agencija uložila je žalbu na oslobađajuću presudu Italijanu, donesenu uprkos tome što je pre nekoliko meseci dva puta pao na doping-testu. Za sve je Italijan  okrivio bivše saradnike. Kada je u njegovom organizmu pronađena zabranjena supstanca klostebol objasnio je da je tu završila jer je jedan od njegovih saradnika imao ranu na ruci, masirao ga je bez rukavica i tako je klostebol prešao na njega.

U međuvremenu je otpustio dvojicu članive tima  koji su označeni kao glavni krivci u ovoj aferi. Umesto Đakoma Naldija i Umberta Ferare u tim je doveo dvojicu bivših Đokovićevih saradnika - Marka Panikija i Ulisesa Badija.

Posle nekoliko meseci ćutanja javio se Naldija, kome je izgleda dosadilo da bude glavni krivac i da ga razvlače po meidjima. Oglasio se za italijanski portal "La Stampa" i njegove reči će uzburkati javnost:

Informer

- Razočaran sam kao i svi drugi, ali... Ne mogu da pričam baš svašta, ali se nadam da ću pre ili kasnije moći da kažem šta se desilo i da vam dam širu sliku. Ovako deluje da je samo moja krivica. Ali, nisam - kazao je Đakomo Naldi.

I pored svega što se desilo Naldi kaže da da je Siner bio veoma korektan prema njemu i da imaju dobar odnos. Međutim, jasno mu je da će nakon svega što mu se desilo ubuduće teško moći da radi u profesionalnom sportu.

- Bio je ljubazan, javio mi se, kao i ceo tim - rekao je Naldi.

Međutim, našao se na udaru navijača na društvenim mrežama.

- Čitrao sam rzžne poruke, vređali su me.