13.10.2024.

21:15

Foto: EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Sport

Izgubio sam osmeh! Siner opet pričao o doping skandalu!

Trenutno prvi reket planete je ove godine osvojio dva grend slem turnira, ali se suočio sa problemima zbog doping skandala. On je pre par meseci dva puta bio pozitivan na nedozvoljne supstance, ipak prošao je bez suspenzija.

Posle pobede nad Novakom Đokovićem u finalu Šangaja dotakao se i te teme.

- Znam da je ova godina bila veoma, veoma teška za mene zbog drugih okolnosti. U nekim trenucima sam izgubio osmeh jer sam imao problema van terena i oni su mi još uvek u mislima - rekao je on. 

Informer

Zatim je pričao o tome kako mu je sve vreme fokus  na igri bio najbitiniji.

- Dakle, nikada nije lako igrati u ovakvim okolnostima u kojima sam ja: Tako da sam samo pokušao da uživam na terenu na najbolji mogući način. I, očigledno, uspeh je nešto veliko, i onda je lepo reći hvala svim ljudima koji svakodnevno rade sa mnom, koji me verovatno poznaju više od svih drugih ljudi. Samo pokušavam da ostanem veoma miran i da ne pravim probleme ako promašiš udarce ili ponekad ne budem imao sreće. Znate, samo pokušavam da nastavim sa najboljom energijom koju imam tog dana. Svaki dan je malo drugačiji, tako da sam srećan kako se nosim sa situacijama na terenu - zaključio je Siner.