16.10.2024.

20:28

Foto: Reuters

Sport

(VIDEO) Medvedev iskalio bes na reketu! Rus gubio od Sinera pa vikao na sav glas!

Peti igrač na planeti tokom prvog seta nije mogao da osvoji nijedan gem, bledo se kretao po terenu i delovao bespomoćno u odnosu na neumornog Italijana. Činilo se da se razbudio tokom drugog dela igre, nakratko je i parirao trenutno najboljem teniseru sveta, ali se pri rezultatu 3:3 u gemovima potpuno opustio. 

Siner je taktički iskoristio sve njegove greške, a bilo je i više nego očigledno da ga tokom duela i on terao na iste. Kako je meč ulazio u završnicu, ruski teniser je uvideo da ne može da se izbori za treći set u grotlu "Kingdom" arene u Rijadu, pa se sledom okolnosti razbesneo. 

Vikao je Rus na sav glas i u više navrata udarao reketom o beton, kao da je reč o meču velikog značaja, a ne o revijalnom turniru koji čak ne donosi ni bodove na ATP listi.

Prvi igrač na planeti je nakon ovog trijumfa zakazao polufinale sa srpskim velikanom Novakom Đokovićem, a taj susret na programu je sutra od 18.30 časova po srednjeevropskom vremenu. 

Drugi četvrtfinalni par čine Holger Rune i Karlos Alkaraz, koji igraju u sredu ne pre 20.00 časova, a pobednik ovog duela igraće u polufinalu protiv Španca Rafaela Nadala, koji je predviđen takođe za sutra.

Potom sledi dan pauze. Duel za treće mesto odigraće se u subotu od 18.30 časova, dok je finale na programu dva sata kasnije.