18.10.2024.

18:50

Foto: AP/Photo

Sport

Kad je već tu... Nole na utakmici Mitrovićevog Al Hilala! (FOTO/VIDEO)

Srpski as je iskoristio priliku, s obzirom da je učesnik egzibicionog turnira u Rijadu, pa je odlučio da pruži podršku "orlovima" Sergeju Milinkoviću-Saviću i Aleksandru Mitroviću.

Ekipa iz Rijada ubedljivo je slavila sa 3:0, ali srpski fudbaleri nisu uspeli da se upišu u listu strelaca.

Đoković se posle meča srdačno pozdravio sa našim asovima i zajedno su se slikali sa dresovima, a zanimljivo srpski teniser je dobio majicu specijalno sa brojem 24, što se aludira na broj osvojenih grend slemova. Takođe, Nole se na tribinama sreo i sa Brazilcem Nejmarom. koji je takođe član Al Hilala već duže vreme zbog povrede ne igra. 

Podsećamo, Nole je nažalost poražen u polufinalu pomenutog turnira od strane Janika Sinera, ali je publika tim ishodom barem dobila poslednji okršaj između Đokovića i Rafaela Nadala.

Giganti tenisa i članovi zlatne generacije, odmeriće snage sutra (ne pre 18 časova) u meču za treće mesto. 

Informer

Dominira pustinjom - Aleksandar Mitrović

Što se Al Hilala tiče, oni suvereno vladaju šampionatom Saudijske Arabije. Prošle sezone su osvojili titulu i sva je prilika da će ponoviti prošlogodišnji uspeh.

Imaju prednost od šest bodova u odnosu na drugoplasirani Al Itihad, dok je Al Nasr Kristijana Ronalda na trećem mestu sa sedam bodova zaostatka.