25.07.2016.

19:37

Foto:

Srbija

(FOTO) BAHATI BEOGRADSKI TAKSISTA: Pregazio psa, jedva izbegao vlasnika i samo produžio dalje!

Šetao sam jutros psa, i dok smo prolazili Prizrenskom ulicom, na Zelenom vencu, taksista se zaleteo i ušao u tu poznatu "opasnu krivinu" i zgazio mog psa. Ja sam se zaustavio, ali je pas otišao korak ispred mene i taksista ga je pokupio i vukao sigurno jedno pet metara – ispričao je istraumirani vlasnik.

Igor je dodao da je pravo čudo da je njegov ljubimac preživeo.

Iz uveta mu je šikljala krv na sve strane, zaista je bilo zastrašujuće. Ne mogu da verujem da se sve završilo bez tragičnih posledica. Izvukao se sa neurološkim oštećenjima, ali će na svu sreću ostati živ – rekao je čovek.

Prema njegovim rečima, vozilo koje je ovo napravilo je “Fiat Multipla” taksi udruženja “Beogradski poslovni taksi”.

Kada je pregazio psa, a zamalo i Savića, vozač je, umesto da se zaustavi da vidi da li je sve u redu sa čovekom i psom, samo pogledao u retrovizor i nastavio da vozi.

Njegovu firmu nije interesovao ovaj slučaj, kao ni policiju na koju su nas uputili – rekao je Savić koji je bio očevidac još jedne nesreće baš na toj istoj raskrsnici.

Bio sam svedok nesreće na toj istoj krivini, kada je auto pokosio ženu, kojoj su od siline udarca spale patike s nogu. Krivina je zaista opasna, trebalo bi da se pojača kontrola na tom mestu i preduzme nešto – zaključio je vlasnik povređenog psa.

Pozvali smo “Beogradski poslovni taksi”, ali smo ostali uskraćeni za odgovor jer su rekli da ništa ne znaju o slučaju za koji smo ih pitali.

Ne znamo zaista za taj slučaj, mi smo zadužni samo da šaljemo vozila na željene lokacije – odgovor je koji smo dobili iz “Beogradskog poslovnog taksija”.

 

Tagovi: