08.10.2016.

20:32

Foto:

Srbija

PRETUČEN VOZAČ GSP Grupa mladića napravila haos u autobusu u Ustaničkoj ulici!

Dve grupe mladića potukle su se oko 18.45 sati u autobusu na liniji 31 u Ustaničkoj, polomili validator i ogledalo, a zatim pogodili vozača ciglom i naneli mu lakše povrede.

Vozač je opomenuo mladiće da ne prave štetu u "Solarisovom" autobusu, nakon čega su oni nasrnuli na njega.

- Huligani su razbili ogledalo i validator, skakali i pevali u autobusu, a kada ih je vozač opomenuo tada je napadnut i lakše je povređen - kažu iz GSP-a.

U MUP-u su nam potvrdili da se incident dogodio, ali su precizirali da su mladići pre nego što su nasrnuli na vozača započeli međusobnu tuču.

- Došlo je do sukoba dve grupe mladića, prilikom čega je oštećen enterijer autobusa. Povređen je vozač - kazali su u MUP-u.

Inače,  ovo nije prvi put da je neki vozač GPS-a napadnut. Poslednji slučaj je bio kada su dvojica muškaraca sa noževima napali Aleksandra Živanovića, vozača koji takođe saobraća na liniji 31, a koji je upozoravao putenike preko razglasa kada su u autobus ulazili džeparoši.

Osim njega, još jedan u nizu napada dogodio se kada je nepoznati muškarac prošle godine, nakon kraće rasprave udario pesnicom u glavu vozača na beogradskoj liniji 73.

 

 

Tagovi: