19.07.2017.

10:56

Foto:

Srbija

(FOTO) VESIĆ OBIŠAO FABRIKU KARTONA NA ADI HUJI, zahvalio vatrogascima na požrtvovanosti!

 

On je za Tanjug rekao da se lično uverio da je na terenu dovoljno vatrogasnih ekipa i dovoljno ekipa Hitne pomoći.


(FOTO) LOKALIZOVAN POŽAR NA ADI HUJI, OSMORO POVREĐENIH! Gorela FABRIKA KARTONA!

Neposredno nakon izbijanja požara, kako kaže, zaposleni u fabrici pokušali su vodom sami da ga ugase, a onda je došlo do eksplozije. 

Beograd.rs

- Ovo je još jedna situacija da vidimo koliko je važna prevencija. Najvažnije je da se sada povređeni oporave, vatrgogasci su još jednom pokazali da su čuvari našeg grada i naši heroji - naglasio je Vesić.

Požar koji je jutros oko 7 časova izbio u Fabrici „Avala kartonka" u Ulici Ada Huja lokalizovan je, a načelnik u Upravi Vatrogasno-spasilačke jedinice MUP-a Nedeljko Gagić kaže da je u toku njegovo dogašivanje.

Beograd.rs

U požaru je povređeno šest vatrogasaca i dva radnika fabrike koji su prevezeni na VMA. Na licu mesta je 28 vatrogasaca sa devet vatrogasnih vozila.

Gagić kaže da je požar lokalizovan jutros pre osam sati i dodaje da su povređena dva radnika Fabrike „Avala kartonka" i šest vatrogasaca - spasilaca.

Na akciji gašenja požara angažovano je 28 vatrogasaca sa devet vatrogasnih vozila, dodao je on. Požar je jutros u 6.58 sati izbio u delu fabrike gde se skladišti ugalj.

Tagovi: