30.08.2017.

17:16

Foto:

Srbija

NA PALILULI ĆE BITI ASFALTIRANE 32 ULICE! Opština izdvojila čak 100 miliona dinara za tu namenu!

Na teritoriji opštine Palilula u naredna dva meseca biće asfaltirane 32 ulice, najavio je danas predsednik opštine Aleksandar Jovičić, navodeći da je za tu namenu iz budžeta izdvojeno 100 miliona dinara.

Jovičić je, tokom obilaska radova na asfaltiranju ulice Nova 2 u naselju Popova bara u Borči, rekao da su građani još pre 10 godina podneli zahtev za asfltiranje, koji je, kako kaže, pronađen u arhivi opštine.

- Kao što vidite odmah smo izašli na teren i krenuli da reagujemo - rekao je Jovičić i napomenuo da će oko dve hiljade građana posle sređivanja saobraćajnica živeti u humanijim i boljim uslovima.

Kako kaže, biće asfaltirane ulice u naseljima Krnjača, Borča, Popova bara, Ovčanski put i deo Mirijeva koji pripada opštini Palilula.

- Za sledeću godinu izdvojićemo još 60 miliona dinara gde ćemo asfaltirati još 15 ulica. Mi ćemo za godinu i po dana asfaltirati 45 ulica na teritoriji naše opštine što je zaista veliki uspeh. Takođe, u ovom delu naše opštine obezbedićemo preko hiljadu kanti za otpad - najavio je Jovičić.

 On je izrazio zadovoljstvo što se, kako kaže, konačno nešto menja na bolje u toj opštini posle 20 godina.

Tagovi: