31.10.2017.

14:44

Foto:

Srbija

SINIŠA MALI OBEĆAO: Do 16. novembra gotovi svi radovi na beogradskim ulicama!

- Svi radovi će biti gotovi do 16. novembra. Ja očekujem i ranije. U ponedeljak ili utorak obići ću sve radove na teritoriji grada Beograda - rekao je Mali novinarima u Skupštini Beograda.

Mali je kazao da će do 16. novembra biti završena rekonstrukcije Bulevara oslobođenja, Slavije i Ruzveltove ulice, a da očekuje da do polovine decembra bude otvorena još jedna saobraćajna traka na Brankovom mostu. 

- Brankov most za nas je najveći problem. Mi smo uradili oko 135 ploča... Ide to svojom dinamikom, ali kako smo skidali asfalt i metalne konstrukcije uvideli smo da je sve trulo i da sve treba promeniti zbog bezbednosti dece i građana - rekao je Mali. 

Beoinfo

Navodeći da je želeo da se Brankov most uradi "kako treba" i "bez zabašurivanja", Mali je istakao da će zbog toga radovi trajati malo duže. 

- Sa petom trakom most će već biti prohodan. Ostali radovi - sve je gotovo do 16. novembra, a nadam se i neki dan ranije, što ćemo zajedno da utvrdimo u ponedeljak, utorak naredne nedelje - kazao je Mali. 

Mali je prethodno na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije u Skupštini Beograda kazao da očekuje da će radovi na ulicama Beograda biti gotovi između 7. i 10. novembra.

Za mesec dana kamen temeljac za novu Autobusku stanicu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je danas da će za mesec dana početi izgradnja Autobuske stanice u Bloku 42 na Novom Beogradu.
- Za mesec dana biće postavljen kamen temeljac. To je ogromna investicija od 20 miliona evra, gde će taj deo Novog Beograda postati novi centar Novog Beograda - rekao je Mali.
Cilj izmeštanja postojeće autobuske stanice je da se rastereti saobraćaj u centru grada.

Tagovi: