20.02.2018.

19:42

Foto:

Srbija

ODMOR TE ČEKA Jubilarni sajam turizma od 22. do 25. februara!

Manifestacija se ove godine održava pod sloganom "Odmor te čeka", a organizatori i učesnici će popularizovati putovanja kao društveni i kulturni fenomen. Izlagači su pripremili ekskluzivne sajamske cene i popuste od pet do pedeset odsto, specijalne ponude, kao i pakete sa mnoštvom pogodnosti. 

Zemlja partner ove godine je Grčka. Pored ove prijateljske zemlje, na sajmu će se predstaviti i Egipat, Makedonija, Crna Gora, Hrvatska, Turska, Slovenija, Bugarska, Indija, Tunis, Mađarska, Nemačka, Ruska Federacija, Južnoafrička Republika, Palestina, Kamerun i Maroko.

Vršilac dužnosti direktora TOB-a Miodrag Popović pozvao je Beograđane i goste glavnog grada da posete štand TOB-a i precizirao da su 80 odsto noćenja u našoj prestonici ostvarili stranci.

- Prezadovoljan sam zbog značaja regionalne saradnje i što ćemo napraviti posebnu saradnju sa Grcima. Sajam turizma biće mesto razgovora i dogovora o regionalnoj saradnji. Očekujemo veliki broj gostiju sa svih strana, ali i iz Beograda. Ciljevi su visoko postavljeni, ali ne sumnjam ni u ostvarenje novih rekordnih rezultata - rekao je Popović.

Na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, Turistička organizacija Beograda će u Hali 4 Beogradskog sajma predstaviti ponudu naše prestonice pod sloganom "GO BELGRADE - Beograd vas dočekuje otvorenog srca". Posetioci će imati priliku da se tokom četiri sajamska dana upoznaju sa segmentima turističke ponude našeg grada koja će biti predstavljena u različitim tematskim celinama.

Beograd - grad budućnosti biće predstavljen kroz ilustraciju "Kule Beograda", budućeg hotela "Sent Ridžis", maketu projekta "Beograd na vodi", kao i novih tehnologija koje se koriste u cilju promocije naše destinacije. Posebna atrakcija biće "photo point" za fotografisanje sa antičkom boginjom Hekatom i virtuelni kutak za šetnju kroz beogradske atrakcije pomoću VR naočara.

Tagovi: